info@bliv.nl 
+31 651 44 77 64 
Meliestraat 3, 5251 EG Vlijmen, Nederland 

DienstenAankoopbegeleiding:

Gezien de recente ontwikkelingen op de huizenmarkt is de positie van de koper drastisch veranderd. De keuzemogelijkheden zijn vergeleken met enkele jaren geleden veel ruimer geworden. Daar staat echter tegenover dat het nog steeds om grote bedragen gaat bij de aankoop van woning of bedrijfspand. Vooral starters maar toch ook voor mensen die al eerder een huis gekocht hebben is de aanschaf van een woning een enorme financiële uitgave en dus een grote stap. Het is dan ook belangrijk zeker te zijn dat je een weloverwogen beslissing neemt. De begeleiding door een van onze makelaars kan u die zekerheid geven. Als u denkt dé woning te hebben gevonden, zal de goede plaatselijke en algemeen vaktechnische kennis van onze makelaars u helpen te kiezen met gevoel, maar te beslissen met verstand.

Wat kunnen wij voor u doen?
Samen met u zullen we alle opties bekijken. Na het in alle rust afwegen van úw wensen en mogelijkheden gaan we aan de slag. De gehele markt in het gebied waar u zoekt kennen we, dus vergelijken is voor ons niet moeilijk. En is uw keuze duidelijk dan zullen we de advocaat van de duivel spelen en u op alle mogelijke valkuilen wijzen. Daardoor kunnen we u sterken in de te nemen beslissing. Zodat u weet waar u voor kiest en de aankoop een prettige ervaring wordt, die zo dicht bij de verwezenlijking van uw wensen komt als maar mogelijk is. Naast uiteraard de onderhandeling over de aankoopsom en voorwaarden, zullen we u ook al de administratieve rompslomp verlichten. We zullen de juridische teksten die met een koopakte gepaard gaan in helder en normaal Nederlands met u doorspreken. Tot en met de juridische overdracht bij de notaris zullen wij u met raad en daad bijstaan. Graag komen we bij u thuis of nodigen we u uit op ons kantoor voor een vrijblijvend en gratis eerste gesprek. De kosten van onze begeleiding zijn sterk afhankelijk van uw wensen en de graad van service waar u voor kiest.

 

Taxaties en waardebepalingen:

Bliv kan waardebepalingen en  in goede samenwerking,  taxaties voor alle Nederlandse financieringsinstellingen verzorgen. Heeft u verhuisplannen of bent u gewoon nieuwsgierig.

Wij willen u graag op de hoogte brengen van de waarde van uw woning. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

 

Financiering:

Er gebeurt veel in de wereld van woning en bedrijfsfinancieringen!

Bliv makelaardij o.z. heeft enkele banken en onafhankelijke adviesbureaus geselecteerd. Enkele van hen kunnen naast het verzorgen van een passende financiering ook bijvoorbeeld fiscale en juridische adviezen verzorgen. Graag laten wij u door deze deskundigen van de benodigde informatie voorzien.

Snel uw maandlast weten? Stel uw vraag aan of maak een afspraak bij
www.hypotheekvlijmen.nl
Vanavond of morgen al een afspraak!

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Schrijf u in