Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Hertogin Johannastraat 86 is een tweekamerappartement van 65 m2 met 2 balkons, inpandige berging, echt zeer bijzonder en aantrekkelijk gelegen op de derde verdieping van 'de Zuiderflat'. Het appartement geeft u een prachtig uitzicht over het prachtige natuurgebied "Het Bossche Broek".

Het mooie appartement maakt onderdeel uit van een keurig onderhouden en gerenoveerde appartementencomplex aan het begin van 's-Hertogenbosch–Zuid, op loopafstand van de Parade met de Sint-Janskathedraal, de markt en het gezellige centrum. 's-Hertogenbosch-Zuid is een woonomgeving die erg in trek is door volop (winkel)voorzieningen, veel groen- en recreatievoorzieningen aan de Zuiderplas en het Zuiderpark en bovendien op korte afstand van de uitvalswegen (A2).
Het unieke aan de Zuiderflat is dat het complex beschikt over een gezamenlijke, zeer sfeervolle en goed verzorgde tuin, met een jeu-de-boules baan. De tuin mag tevens gebruikt worden voor privé feestjes. Daarnaast is er een gezamenlijk dakterras met een feest-/ ontmoetingsruimte op de bovenste verdieping met van hieruit een fenomenaal uitzicht over de prachtige (groene) omgeving.

De centrale halpartij is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en voldoet weer geheel aan de eisen van nu. Enige jaren geleden is het gebouw aan de buitenzijde volledig geïsoleerd en gestukadoord. Tevens is er grotendeels dubbele beglazing geplaatst.

Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met antraciet tegelvloer, videofoon, brievenbussen, trappenhuis, lift en toegang tot de individuele berging met elektra en gemeenschappelijke fietsenberging in het souterrain. Bijzonder fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin met een waterpartij, jeu de boules baan en mogelijkheid om heerlijk in de tuin te vertoeven voor een feestje of samenkomst.

Bij binnenkomst van het appartement op de derde verdieping treffen we de hal, met garderobe en videofoon, die toegang biedt tot de verschillende verblijven.

De lichte woonkamer is voorzien van harde vloeren en vloerbedekking en beschikt over een prachtigste uitzicht over "Het Bossche Broek" en de Sint-Janskathedraal. Via een loopdeur is het grootste balkon te bereiken op de zuidzijde met royale zit en fantastisch vergezicht. Een optimale lichtinval zorgt voor een prettige sfeer in de woning. De kamer heeft 2 vaste kasten.

De keuken is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok v.v. een gaskookplaat en afzuigkap; is keurig verzorgd en netjes bijgehouden. De ruimte is uitgevoerd met een aansluiting voor het witgoed en opstelling van de combiketel Vaillant 1996. Hier treffen we tevens de loopdeur naar de loggia met een handige royale opbergkast (het is mogelijk daarin de combiketel te plaatsen).

De slaapkamer van dit appartement is uitgevoerd met een vaste kast. De slaapkamer, is indien gewenst eenvoudig groter te maken door een wand te verplaatsen. De slaapkamer staat in directe verbinding met een nette badkamer en is uitgevoerd met een vaste wastafel en inloopdouche. Een separaat toilet is gesitueerd naast de badkamer.
Kortom: Ben je op zoek naar een fantastisch appartement op 5 minuten lopen afstand van de Bossche binnenstad met een fabelachtig uitzicht over "Het Bossche Broek" dan nodigen wij je graag uit eens een bezichtiging te plannen in deze woning met vele mogelijkheden.
De servicekosten bedragen ca. € 179,00 per maand.

Algemeen

Adres:Hertogin Johannastraat 86
's-Hertogenbosch
Vraagprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Aan park, Aan rustige weg, Residentieel
Perceeloppervlakte:0 m²
Totale woonoppervlakte:65 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1960
Inhoud:185 m³
Bouwlagen:1
Op verdieping:3
Gebouwgebonden buitenruimte:6 m²
Externe Bergruimte :8 m²
Algemene staat:Normaal
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 179/maand

Indeling

Kamers:2
Slaapkamers:1
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:30 m², Woonkamer
Keuken:7 m², Dichte keuken, Ingericht zonder inbouwapparatuur
Garage:0 (0 plaatsen)
Garage Oppervlakte:0 m²
Garage Types:Parkeerplaats
Parking:12

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Aluminium
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel, Voorzetramen
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:1996
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Lift:Ja
Mech. ventilatie :Ja
Kabel:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:'s-Hertogenbosch
Indexnummer:A24

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht