Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Een werkelijk bijzonder fraai appartement in de mooie woonwijk ’T Ven gelegen op de 2-e woonlaag. Het appartement is omringd door groen en met een speelveld voor de allerkleinsten voor de deur. De woning heeft een netto woonoppervlak van ca. 82 m² met een loggia van ca. 9 m² op het zuiden gericht. Het appartement is verder voorzien van een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Dit is gewoonweg heerlijk wonen!

Indeling :
Via de gezamenlijke en geheel betegelde hal met bellenplateau en brievenbussen komt u via de lift en/of trappenhal op de 2 e verdieping. Hier betreed u via het entree de royale hal van de woning met tegelvloer en meterkast (9 groepen en 3 aardlekschakelaars). Tevens toegang tot het toilet, badkamer, 2 slaapkamers en de woonruimte. De woning is strak uitgevoerd en men kan deze meteen betrekken.
Het toilet is uitgevoerd met een wandcloset, fonteintje en tegelvloer, de badkamer met een douche/ligbad, voorzien van thermostaatkraan en glazen spatscherm met mengkraan, wandcloset, designradiator; het geheel is strak betegeld.
Kleine slaapkamer met tegelvloer en openslaande deuren naar het Frans balkon, oppervlakte van ca. 9 m², de grote slaapkamer heeft een tegelvloer en openslaande deuren naar het Frans balkon en een oppervlakte van ca. 13 m².
Tevens toegang tot de inpandige berging met tegelvloer, aansluiting voor wasmachine, boiler en mechanische ventilatie-unit. Toegang tot de geheel betegelde woonkamer met een prachtige lichtinval door de grote ramen die zijn toegepast en geheel op het zuiden zijn gericht. Grote schuifpui naar de loggia met een heerlijke zit, wegkijkend over de groene omgeving en speelweide voor de kinderen voor de deur.
Halfopen keuken met tegelvloer voorzien van moderne hoekopstelling met diverse kasten, laden en kunststof werkblad voorzien van inbouw keramische kookplaat, afzuigkap (gekoppeld aan een centraal afzuigsysteem), combimagnetron, koelkast, vaatwasmachine. Het geheel is nauwelijks gebruikt waardoor het nog nagenoeg nieuw is. De oppervlakte van de living (woonkamer + keuken) bedraagt ca. 40 m².
Het appartement is tevens voorzien van een eigen parkeerplaats met berging. De parkeerkelder en plaatsen zijn ruim en manoeuvreren is gemakkelijk; een automatisch bedienbare garagedeur, een verwarmd talud (ivm gladheid) en een loopdeur voor de fiets completeren het geheel.

Bouwjaar: 2007/2008.
Inhoud/woonoppervlakte: het appartement heeft een inhoud van ca. 265 m³, een gebruiksoppervlakte wonen van ca. 82 m², gebouw-gebonden buitenruimte in de vorm van de loggia van ca. 9 m² en externe bergruimte (berging + parkeerplaats tezamen ) van ca. 16 m².

Voor de levering van warmte en warmwater in het appartement dient de koper een energieleveringsovereenkomst af te sluiten met Eteck. Voor de levering van de elektriciteit geldt een vrije keus van leverancier.


Voorzieningen:
-de verwarming/koeling in het appartement geschiedt geheel middels vloerverwarming, -het warm/koudwater voor de vloerverwarming wordt aangeleverd middels een centraal warmtepompsysteem. De warmteregeling geschiedt middels thermostaten in de slaapkamers en in de woonkamer / keuken.
-de warmwatervoorziening geschiedt middels een elektrische voorraadboiler.
-individuele levering van water en elektriciteit.
-het appartement is uiteraard volledig geïsoleerd.
-elektrisch bedienbare zonneluifel t.p.v. de loggia.
-handmatig bedienbare externe zonnelamellen voor de woonkamer.
-elektrisch bedienbare sunscreens t.p.v. keukenraam en beide slaapkamers.
-glasvezel voorbereiding aanwezig.

Algemeen

Adres:Ketelven 181
Veghel
Vraagprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan park
Totale woonoppervlakte:82 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2008
Inhoud:265 m³
Gebouwgebonden buitenruimte:9 m²
Externe Bergruimte :16 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 134/maand

Indeling

Kamers:3
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:35 m², Woonkamer
Keuken:5 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Garage:1 (20 plaatsen)
Garage Types:Parkeerkelder, Elektrische poort
Parking:10

Comfort

Comfort:Tuin
Service:Onderhoud
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Veghel
Indexnummer:A7

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht