Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Grenzend aan het “Villapark” van Eindhoven ligt deze fantastische uitgebouwde jaren ’30 woning. De tussenwoning bezit nog de charme van de huizen uit deze bouwperiode (oa. glas in lood ramen, panelen deuren, hoge plafonds met ornamenten) gecombineerd met een uiterst moderne en luxe keukenopstelling in de aangebouwde woonkeuken voorzien van alle gemakken. Hierdoor wordt een optimale mix verkregen van nostalgisch wonen met een heerlijk en gewenst, luxe wooncomfort van nu. Royale slaapkamers 4-5 en 2 badkamers op de verdiepingen. Veel bergruimte, een bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en een kelder.
Een zonnige en sfeervolle tuin op het noordwesten, geheel bestraat, uw privacy gewaarborgd middels leibomen, een berging en eigen achterom completeren het geheel. Werkelijk meer dan de moeite waard om te komen kijken, een plaatje !
De Tongelresestraat is gelegen in stadsdeel Tongelre, binnen de ring en daardoor gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadscentrum (10 loopminuten), NS-station en uitvalswegen (A2 en A67). De omgeving kenmerkt zich met name door vooroorlogse herenhuizen en aan de achterzijde grenzend aan “Het Villapark”.

INDELING:

Entree: toegang via de karakteristieke voordeur met glas in lood ramen tot de hal met origineel tegelwerk en een garderobe kast in eiken fineer.
Meterkast: meterkast met 7 groepen en aardlekschakelaar.
Toilet: Betegelde toiletruimte met originele tegels, duobloc met fonteintje.

Keuken: Vanuit de gang toegang tot de woonkeuken (2015) met dubbelgerookte eiken vloerdelen in visgraat motief, gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming, wanden met stucwerk en stucplafond met sierlijsten. De keuken opstelling bestaat uit een kookeiland met Korian werkblad en een vaste wand met kasten in eiken fineer en inbouw apparatuur wo. Atag plafond afzuigunit, Pelgrim combi-stoomoven, Pelgrim 5 pits gaskookplaat incl wokbrander en Quooker combikraan. Vanuit de keuken is de kelder te bereiken.

Woonkamer Vanuit de woonkeuken via de en suite deuren met glas in lood toegang tot de woonkamer met eiken vloerdelen in visgraat motief, wanden gestuct en plafond voorzien van stucwerk met originele ornamenten en sierlijsten.

Bijkeuken: toegang vanuit de woonkeuken tot de bijkeuken met vaste kast in eiken fineer v.v. aansluitingen voor witgoed en loopdeur naar achtertuin.

Eerste verdieping: middels de vaste trap te bereiken overloop voorzien van mooie eikenhouten vloerdelen en gestucte wanden.

Slaapkamer achterzijde: royale slaapkamer met eikenhouten vloerdelen, wanden en plafond met stucwerk. Dubbele vaste kast.

Slaapkamer groot voor: royale slaapkamer met eikenhouten vloerdelen, wanden en plafond met stucwerk met erker en inbouwkast.

Slaapkamer klein voor: slaapkamer met eiken vloerdelen, stucwanden en met inbouwkast.

Badkamer: in stijl vernieuwde badkamer voorzien van vloertegels en wanden gedeeltelijk voorzien van originele tegels. Ligbad met douchewand en thermostaatkraan, wandcloset, vaste wastafel en loopdeur naar dakterras.

Dakterras: ommuurd dakterras opp. ca. 10 m2.

Tweede verdieping: Via vaste trap te bereiken, grote zolderruimte met 2e badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel, opstelling Cv combiketel (Nefit Smartline HR 2005), dakkapel over de gehele achterzijde met draai/ kiep vensters, trap naar vliering, planken vloer en mooie schuifdeuren naar een ruime slaapkamer aan de voorzijde.

Slaapkamer: Sfeervolle slaapkamer met dakkapel aan de voorzijde met planken vloer.

Bergruimte: Via vaste trap te bereiken bergruimte met Velux dakraam.

Tuin: Sfeervolle, nieuw bestraatte zonnige tuin op het noordwesten met eigen achterom, buitenkraantje, bestrating en blad houdende leibomen, gepotdekselde schuttingen en tuinverlichting met licht sensor.

Berging: Vrijstaande halfsteens berging met elektra.
Specificaties
Inhoud : 490m³, Perceel Opp.:142 m², Woon Opp.: 150m², Bouwjr : 1936,
Isolatie : dakisolatie, dubbel glas, Verwarming : c.v.-ketel 2005

Algemeen

Adres:Tongelresestraat 69
Eindhoven
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:142 m²
Perceelbreedte:6 m
Perceeldiepte:23 m
Bebouwde opp.:75 m²
Totale woonoppervlakte:150 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1936
Renovatiejaar:2015
Inhoud:490 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:4
Gebouwgebonden buitenruimte:10 m²
Externe Bergruimte :8 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:9
Slaapkamers:5
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:12 m², Woonkamer
Keuken:36 m², Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:2 m²
Tuin:70 m²
Tuin breedte:6 m
Tuin diepte:12 m
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:10

Comfort

Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Hout
Dak:Schilddak
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel, Voorzetramen
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Tongelre
Oppervlakte:142 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht