Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in


Dit heet duurzaam wonen. Een fraaie geschakelde twee-onder-een kap woning op een zeer goede locatie. Een houten woning met een uniek Finnhouse karakter waarbij het materiaal een sterk gevoel van behaaglijkheid en gezelligheid geeft! De woning is royaal van formaat en ruim van opzet. Een speels ingedeelde woonruimte met een luxe en comfortabele ingerichte woonkeuken, een bijkeuken en berging. Drie slaapkamers en luxe badkamer op de verdieping; aan ruimte geen gebrek. Tevens op de verdieping, een studie ruimte gesitueerd in de vide.
Het ruime perceel van 429 m² gesitueerd aan de buitenrand van plan Vijfhoeven 2 en biedt u alle rust en privacy. Een prettige plek op zeer goede stand in het dorp Vlijmen, dat vanwege haar charme en centrale ligging in Brabant een uitstekende woonplaats is. Daarnaast liggen de Loonse- en Drunense Duinen om de hoek.


Indeling begane grond: entree met hal met de voor een Finnhouse zo kenmerkende sfeer. Hier zijn tevens het toilet en meterkast gesitueerd. De hal is ruimtelijk wat een groot voordeel is bij het ontvangen van meerdere gasten gelijker tijd. De begane grondvloer is afgewerkt met leistenen plavuizen.
Speels ingedeelde woonkamer met raampartijen rondom, openslaande terrasdeuren en een speksteenkachel. Ruime eet- en zitkamer en een extra kantoorgedeelte.
De professioneel aandoende woonkeuken met groot kookeiland uitgevoerd met luxe keukenapparatuur biedt volop verkeers- en werkruimte. Dat maakt deze keuken tot een prettige ruimte zeker voor mensen met culinaire aspiraties. Heerlijk koken en dineren met familie of vrienden.
De keuken heeft een prettig uitzicht op de achtertuin. Het blok is voorzien van een 5-pits gas kookplaat, dubbele elektrische magnetron-oven, 2 koelkasten, vaatwasser, afzuigkap, diepvries, apothekerskasten en werkblad in composiet. Een comfortabel geheel.
Praktische bijkeuken met aanrechtblad en aansluitingen witgoedapparatuur, veel bergruimte.
Verdieping
Overloop met toegang tot de diverse vertrekken.
Via de overloop te bereiken studie ruimte met Velux dakramen, in de vide van het huis met toegang tot de riante ouderslaapkamer met vaste kast en toegang tot het balkon.
Twee slaapkamers van een ruim formaat, waarvan één met dakkapel en vaste kast. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een marmoleum vloeren.
Badkamer met ligbad v.v. whirlpool, douche met stoomcabine, meubel met dubbele wastafel en wandcloset. De badkamer is geheel betegeld.

Zolder
Middels vaste trap te bereiken zolderkamer met Velux dakramen. Extra ruimte met opstelling van de verwarmingsketel en veel bergruimte.

Tuin
De woning is omgeven door een ruime, privacy biedende tuin. Enkele bomen, plantenborders, hagen, een overdekte terras en een tuinberging maken het tot een compleet geheel. Een eigen achterom voor de fietsen met stalling en een oprit voor de auto naast de woning maken het geheel compleet.
Algemeen
• Natuurlijk wonen is natuurlijk bouwen: het Finnhouse bestaat dan ook grotendeels uit hout.
• Hout heeft uitstekende fysische eigenschappen en is een zeer geschikt bouwmateriaal: het ademt actief en werkt regulerend op de luchtvochtigheid en het zuurstofgehalte. Het isoleert zowel warmte als geluid. Het hout benadrukt het natuurlijke gevoel, een soort vakantiegevoel.
• De begane grondvloer is uitgevoerd in beton; de verdiepingsvloeren bestaan daarentegen uit hout.
• Het zadeldak is gedekt met betonpannen.
• De houten kozijnen zijn alle voorzien van isolerende beglazing.
• Verwarming en warmwatervoorziening middels Vaillant combiketel (2003). Kenmerkend voor een Finnhouse is een welhaast ondoorgrondelijk gevoel van comfort. Nadere studie leert dat dat enerzijds komt door de kenmerkende akoestiek en anderzijds door de afwezigheid van de zogenaamde “koudestraling”.


Mocht uw interesse gewekt zijn voor dit fraaie object en wilt u het geheel graag eens nader bekijken, dan kunt u te allen tijde contact met ons kantoor opnemen om een afspraak te maken. Een juiste beoordeling van deze woning en haar bijzondere eigenschappen komt namelijk het beste tot zijn recht tijdens een persoonlijke rondleiding die wij graag voor u verzorgen.


Algemeen:
Bouwjaar 1992
Verbouwing 2003
Kadastraal Gemeente Vlijmen sectie N perceel 3445
Groot 4 a 29 ca
Inhoud ca. 550 m3

Algemeen

Adres:Hoprank 24
VLIJMEN
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:429 m²
Perceelbreedte:14 m
Perceeldiepte:27 m
Bebouwde opp.:135 m²
Totale woonoppervlakte:165 m²
Type constructie:Hout
Bouwjaar:1989
Renovatiejaar:2004
Inhoud:550 m³
Gevelbreedte:10 m
Bouwlagen:2
Gebouwgebonden buitenruimte:12 m²
Externe Bergruimte :12 m²

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Bureau:1
Woonkamer:40 m², Z-kamer
Keuken:30 m², Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Bijkeuken:8 m²
Berging:12 m²
Zolder:16 m²
Tuin:180 m²
Tuin breedte:14 m
Tuin diepte:12 m
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:1

Comfort

Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Draai-/kiepramen, Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Heteluchtverwarming
Verwarmd water:Combiketel
Zonnewering:Ja
Mech. ventilatie :Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:vlijmen
Oppervlakte:429 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht