Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Op een unieke locatie staat deze karakteristieke uitgebouwde woning met modern bijgebouw en een riante, zonnige tuin op een totaal perceel van 880 m2.
De woning (bouwjr. ca. 1850) en de nieuwbouw (2015) zijn in een goede harmonie met elkaar gezet waarbij we zien dat oud en jong goed met elkaar te combineren zijn.
In de oude bouw zijn zoveel mogelijk oorspronkelijke materialen, bouwconstructies en kleuren behouden en gecombineerd met moderne details om te komen tot een mooie sfeervolle ambiance.
De woning is aan de achterzijde uitgebreid met een lichte keuken met moderne opstelling en lichtstraat, bovendien aan de rechterzijde van de woning vergroot met een grote – moderne – multifunctionele ruimte geschikt als woonruimte, atelier, kantoor of simpelweg als garage. De geïsoleerde ruimte van 8 x 8 m met bijzondere betonvloer is voorzien van vloerverwarming, kozijnen, glazen schuifpui en schuifdeur. Daarnaast zijn er aansluitingen voor sanitair, witgoed en een combiketel opgesteld (2016). Deze ruimte is aan de buitenzijde met bijzondere materialen afgewerkt (Corten staalplaat met eikenhout) waardoor er een moderne uitstraling ontstaat in tegenstelling tot de authentieke uitstraling van de oorspronkelijke woning aan de voorzijde.
Het entree van de woning geeft toegang tot de eetkamer, toilet en de nieuw gebouwde woonruimte. Vanuit de eetkamer zijn de tv-kamer en woonkamer met een haardpartij in oude stijl te bereiken. Tevens toegang vanuit de eetkamer tot de keuken en bijkeuken met lichtstraat en openslaande tuindeuren. De entree met vaste trap leidt naar de slaapkamer op de voorzolder. De moderne badkamer met douche cabine en vaste wastafel heeft een open verbinding met de grote slaapkamer met vaste kasten in stijl. Daarnaast is op de slaapkamer een ligbad opgesteld.
De woning dient op een paar punten nog afgemaakt te worden maar dit staat in schril contrast tot hetgeen al wel is gebeurd. Een bijzonder huis op een mooie stek met een prachtige aangelegde tuin met vele gezellige hoekjes voor een terras. Daarnaast een aantal fruitbomen en een tuinkas. Een mooi geheel !

Algemeen

Adres:Meliestraat 3
Vlijmen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:880 m²
Perceelbreedte:14 m
Perceeldiepte:60 m
Bebouwde opp.:150 m²
Totale woonoppervlakte:175 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1850
Renovatiejaar:2015
Inhoud:550 m³
Gevelbreedte:7 m
Bouwlagen:2
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:18 m², L-kamer
Keuken:15 m², Dichte keuken, Ingericht zonder inbouwapparatuur
Tuin:550 m²
Tuin breedte:14 m
Tuin diepte:40 m
Tuin oriëntatie:Noord
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Parking:5

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Dak:Samengesteld dak
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
Verwarming:CV-ketel, Vloerverw. gedeeltelijk, Gas

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Vlijmen
Oppervlakte:880 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht