Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Fantastisch wonen in de optimale rust van dit speelse appartement / maisonnette van maar liefst 91 m², met winkels en parkeerruimte in de directe omgeving. Gelegen aan het Klokkediep 93 in appartementen complex ‘Het Wielsem’ te ’s-Hertogenbosch. De woning is met lichte kleuren uitgevoerd en er heerst een zeer aangename rust en atmosfeer.
Het appartement heeft zowel een entree op de begane grond, als op de eerste verdieping; daardoor kan de woning “normaal” bewoond worden maar ook worden gebruikt als woning met praktijkruimte voor de uitoefening van een aan huis gebonden beroep.
Hier vinden we een royale hal met toilet, grote slaapkamer en vaste trap naar de
1e verdieping met toegang tot de lichte woonkamer. De woonkamer met een mooie lichtinval en hoge plafonds is in split-level uitvoering gebouwd met een woonkeuken. Deze is voorzien van een recht keukenblok, verwerkt in een kookeiland en een kastenwand voorzien van moderne inbouw apparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de 2e ruime slaapkamer, grote badkamer en een washok met ketelopstelling. Tevens vanuit de keuken te bereiken de entree-ruimte die, indien u deze niet als entree zou gebruiken, ook kan fungeren als kantoorruimte of 3e kleine slaapkamer. De loggia ( = het overdekte balkon ) gelegen aan de voorzijde geeft u een uitzicht op de oostkant waarbij de ochtendzon u welkom heet. Aan de andere zijde van het appartement treft u een besloten buitenruimte waar u heerlijk van de middagzon en de rust kunt genieten.
In de kelder bevinden zich de bergingen.
Het complex is voorzien van een lift en wordt zorgvuldig beheerd door de zittende Vereniging van Eigenaren. De bushalte is op 1 minuut lopen van het appartement. Parkeren is geen probleem, het complex is rondom ruimschoots voorzien van vrije parkeerplaatsen.
Indeling:
Entree
Ruim entree op de begane grond met toegang tot de slaapkamer of praktijkruimte en toilet. Vaste bergkast onder de trap. Het entree is uitgevoerd met een tegelvloer, gestucte wanden en hoge plafonds. Opp. ca. 10 m².
De slaapkamer met tegelvloer en gestucte wanden heeft een oppervlakte van ca. 16 m². Indien de ruimte zal worden gebruikt als praktijkruimte is deze, vanuit het entree op de begane grond, geheel privé te bereiken.
Vaste trap naar de 1e verdieping met overloop en toegang tot de woonkamer en loggia aan de voorzijde.
De woonkamer is uitgevoerd met tegelvloer en gestucte wanden en geeft door de grote raampartijen een prettige lichtinval en een heerlijke uitkijk . Oppervlakte ca. 16 m².
Een klein trapje leidt u naar de royale keuken van ca. 17 m² met eveneens een tegelvloer, gestucte wanden en plafonds. De keuken is uitgevoerd met een modern en recht keuken blok geïntegreerd in het kookeiland om gezellig aan te zitten. De keuken is uitgevoerd met moderne inbouw apparatuur waaronder een 5 pits kookplaat en afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.
In de keuken heeft men toegang tot de extra bergruimte met opstelling van de ketel ATAG 2009, aansluiting voor het witgoed en extra provisie ruimte. Oppervlakte ca. 1,5 m².

Vanuit de keuken is de royale slaapkamer (oppervlakte ca. 10 m²) toegankelijk. De slaapkamer is afgewerkt met een tegelvloer en gestucte wanden.

Vanuit de keuken bereikbare badkamer is voorzien van een vaste wastafel, inloop douche en duobloc toilet. De badkamer is geheel betegeld. Oppervlakte ca. 4.5 m²
Vanuit de keuken is de hoofd entree van de woning op de eerste verdieping te bereiken. Deze ruimte is, vanuit de bouw, vergroot waardoor er een fijne ruimte is ontstaan die gebruikt kan worden als werkkamer of eventueel als 3de slaapkamer. Afgewerkt met een tegelvloer en stucwanden. Oppervlakte ca. 4,5 m².
Vanuit de woonkamer is, via de overloop, de loggia toegankelijk. Deze is gericht op het Oosten. Vanuit de loggia heb je een fraai uitzicht op de woonwijk. Oppervlakte ca. 5 m² .
In de kelder zijn de bergingen gesitueerd; de berging behorende bij het appartement is ca. 6 m² groot.
Locatie
Het appartement ligt in de wijk Hambaken nabij de Noorderplas, op zeer korte afstand van de snelwegen A2 en A59. Er is tevens een snelle verbinding naar de Bossche binnenstad. Nabij het appartement ligt winkelcentrum ‘Het Wielsem’ onder andere supermarkt Lidl en warenhuis de Action. In de directe omgeving van het complex ligt een basisschool.

Bijzonderheden:
- Uitstekend afgewerkte 3-kamer appartement;
- Lift aanwezig;
- Eigen berging op de kelder etage
- Centrale ligging;
- De servicekosten per maand bedragen € 165.

Algemeen

Adres:Het Klokkediep 93
's-Hertogenbosch
Vraagprijs:Verkocht
Type:Maisonnette
Beschikbaar vanaf:In overleg
Totale woonoppervlakte:91 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2009
Inhoud:325 m³
Gebouwgebonden buitenruimte:6 m²
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 165/maand

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:16 m², Woonkamer
Keuken:17 m², Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Parking:50

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2009
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Lift:Ja
Internet:Ja
Kabel:Ja
Videofoon:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:'s-Hertogenbosch
Indexnummer:A9

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht