Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in


Op een mooi perceel van 552 m² ligt deze keurige en zeer goed onderhouden vrijstaande woonboerderij is met veel woonruimte en comfort zeker royaal te noemen en biedt u het maximale om het wonen hier zo aangenaam mogelijk te maken. De woning is gelegen aan een rustige en verkeersluwe straat in Haarsteeg.
De woning is nagenoeg geheel gerenoveerd en geïsoleerd wat zeer belangrijk is voor oudere woningen om een aangenaam comfort te verkrijgen. Alle wanden en plafonds zijn gestuct, vloeren vernieuwd, kozijnen vervangen en voorzien van geïsoleerd glas, keuken en badkamer vernieuwd kortom een heerlijke woonboerderij. En binnen vijftien autominuten bent u in het centrum van Den Bosch & Waalwijk.

Indeling:
De woning komt u binnen in de wel zeer royale hal (ca. 16 m² ) met een prachtig visgraat parket vloer, strakke muren en plafonds. Uitgebreide meterkast, betegeld toilet met wandcloset, toegang tot voor-, woonkamer en keuken en vaste trap naar de 1e verdieping.
Royale woonkeuken (ca. 20 m²) in landelijke stijl met luxe keuken opstelling voorzien van een Belgisch hardstenen werkblad, veel kast – en bergruimte en inbouw apparatuur w.o. koelkast, 6 pits Boretti fornuis met 2 ovens en afzuigkap, vaatwasser. De keukenkasten zijn deels voorzien van sfeervolle glas-in-lood delen en verlichting. Toegang vanuit de keuken naar de echte kelder. Een zeer sfeervolle plek en meer dan groot genoeg om er een tafel voor 6 personen ruimschoots te plaatsen.
Toegang tot de woonkamer (ca. 30 m²) met een prachtige eiken vloer, gestucte wanden. De ruimte is voorzien van openslaande deuren naar de zijtuin, een Faber gashaard met Marmer schouw en en-suite deuren met glas in lood beglazing naar de voorkamer. De gezellige voorkamer ( ca. 12 m²) kan dienst doen als eet-, werk- of speelkamer en staat weer in verbinding met de centrale hal aan de voorzijde.
Vanuit de keuken geeft een loopdeur u toegang tot de royale bijkeuken (ca. 20 m²) met tegelvloer met oa. aansluitingen voor het witgoed, veel bergruimte in de opgestelde keuken en toegang tot de werkruimte (ca. 8 m²) . De bijkeuken en werkruimte zijn aan de buitenzijde voorzien van rolluiken.


De open trap in de hal leidt naar de eerste verdieping van de woning met een royale overloop. De overloop geeft toegang tot 4 aparte slaapkamers en een ruime badkamer.
De grote ouderslaapkamer (ca. 24 m ²) met vloerbedekking en kraaldelen plafond beschikt tevens over een vaste kastenwand voor meer dan voldoende opberggelegenheid. Achter de kastenwand is een verrassende aparte bergkast voor de “winter & zomer” spullen. De beide grote kinderkamers 9beide ca. 11 m²) zijn uitgevoerd met laminaatvloeren en hebben beide een dakkapel. De kleinste kamer (ca. 9 m²) ligt achteraan de overloop. De grote badkamer, (ca. 11 m²) geheel betegeld, beschikt over een ligbad, separate douche, toilet en badkamermeubel met wastafel.

Vanuit de bijkeuken is er een tweede vaste trap naar de verdieping in het “achterhuis”.
Op deze etage is een echte knusse hobbykamer (ca. 20m²) met toegang tot het hardhouten balkon aan de achterzijde over de volle breedte van de woning.
Vanuit de hobbykamer is er een aparte keukenblok om je hobby zo prettig mogelijk uit te kunnen oefenen. In de deze ruimte bevindt zich tevens een vaste trap naar een bergkamer die weer toegang geeft tot de modern ingerichte zolder over de volle lengte van de woning, waar kinderen hun slaapfeestje kunnen geven. Deze ruimte is keurig en strak afgewerkt en voorzien van een dakraam, een apart toilet en een vaste kabel voor de wifi.


Garage
Buitenom is de vrijstaande garage (7 x 4 m ) te bereiken met dubbele deuren aan de voorzijde en een loopdeur aan de zijkant. De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van een tegelvloer.
In de ruimte is een nette keuken opgesteld met inbouwkoelkast, afzuigkap en spoelbak. De ruimte is te verwarmen met een aparte gevelkachel. Tevens is er een apart toilet voorzien.
In de garage staat een vaste trap opgesteld naar de bergzolder waar je in het midden rechtop kunt staan en met maximale opbergruimte.
De functionele garage kan tevens fungeren als een luxe tuinhuis zittend in de zon op het terras zit, maar is ook uitermate geschikt voor het geven van feestjes en partijen.
De rondom de woning liggende tuin geeft u deer de leibomen in de zonnige maanden dat u vaker buiten vertoefd de nodige privacy. Veel ruimte om te spelen en/of te tuinieren voor de liefhebber, leuke hoekjes en terrassen; de zijtuin op het zuiden beschikt over een eigen terras. Het sierhekwerk biedt u de mogelijkheid met een aanhanger achter in de tuin te komen.
De geslagen waterput kan de tuin in de zomermaanden voorzien van besproeíing.


Kenmerken woning
- Zeer royale vrijstaande woning;
- Vier slaapkamers op de 1e verdieping resp. 24, 11, 11 en 9 m²;
- Grote zolder met toilet bereikbaar met vaste trap;
- Balkon aan de achtergevel;
- Parkeerplaats op eigen terrein voor 3 auto`s;
- Tuin recentelijk aangelegd met nieuwe gazon;
- Onderhoudsvriendelijk tuin met veel licht inval;
- zijtuin op het zuiden met terras en veel privacy;
- voor elk seizoen wel een buitenterras ter beschikking;
- Hobbyruimte op de 1ste verdieping is voor workshops of beroep aan huis;
- Schilderwerk uit 2015;
- HR Ketel 2010
Workshops

Kenmerken garage:
- Tegelvloer;
- vaste keuken met inbouw apparatuur;
- aparte toilet gelegenheid;
- vaste trap naar de zolder;
- aangrenzend terras;

Algemeen

Adres:Priemsteeg 4
Haarsteeg
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woonboerderij
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:552 m²
Perceelbreedte:18 m
Perceeldiepte:30 m
Bebouwde opp.:150 m²
Totale woonoppervlakte:230 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1930
Inhoud:800 m³
Gevelbreedte:8 m
Bouwlagen:3
Gebouwgebonden buitenruimte:8 m²
Externe Bergruimte :28 m²

Indeling

Kamers:10
Slaapkamers:5
Badkamers:1
WC:4
Woonkamer:30 m², Kamer en suite
Keuken:20 m², Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:Ja
Tuin:250 m²
Tuin breedte:15 m
Tuin diepte:10 m
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:28 m²
Garage Types:Vrijstaand steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen, Verwarming
Parking:3

Comfort

Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Draai-/kiepramen, Hout
Dak:Schilddak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Gaskachels
Verwarmd water:Combiketel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Vlijmen
Oppervlakte:552 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht