Nieuw in ons aanbod

Drunen

€ 342.500 k.k.

Churchillstraat 30

Vlijmen

€ 2.400 /maand

Julianastraat 1 a

Drunen

€ 695.000 k.k.

Rossinistraat 21

Vlijmen

€ 585.000 k.k.

Priemsteeg 15

Gratis waardebepaling

Kriebelt het bij u, hebt u toekomstige plannen om te gaan verhuizen of bent u bezig met de aankoop van een nieuw pand en wilt u graag de waarde weten van uw woning, laat het me weten. Ik kom graag bij u langs om geheel vrijblijvend voor u een waardebepaling te maken.

Graag geheel vrijblijvend de waarde van uw pand weten, doe hier een aanvraag.
Bel 06 51447764 of neem direct contact op door op onderstaande button te klikken. 

Huis verkopen?

U gaat uw woning verkopen. En u bent dus op zoek naar een actieve makelaar, die u volledig begeleidt bij de verkoop van uw woning.
U zoekt een makelaar die u volledig ontzorgt, betrouwbaar is, die weet waar hij over praat en nagenoeg altijd bereikbaar is, dus ook ’s-avonds en in het weekend. Iemand die u correct, tijdig en volledig informeert tijdens de loop van het gehele verkooptraject.
Iemand die voor u werkt, maar sámen met u verkoopt - Bliv makelaardij !

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte oa. door het volgen van de nieuwsberichten.

Taxaties

BLIV Makelaardij beschikt met meer dan 20 jaar ervaring in de woningmakelaardij in de regio ’s-Hertogenbosch-Heusden en Waalwijk over ruime ervaring en voldoende expertise om een gedegen taxatie uit te voeren van uw woning.
Ik ben als Register-Taxateur Wonen ingeschreven in de registers van het NRVT. Daardoor zullen onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers geaccepteerd worden.
Een goed taxatierapport, dat altijd dient te voldoen aan de eisen van de banken en evt Nationale Hypotheek Garantie, kan worden uitgebracht op een juiste en geheel onafhankelijke wijze, steeds conform de laatste taxatie-standaards en -eisen.
Ik verzorg de taxatie oa. via het validatie-instituut NWWI, zodat het taxatierapport altijd voldoet aan de eisen die de geldverstrekker stelt.

Ik ben u graag van dienst. Belt u ons op 06 51447764 en ik verzorg uw taxatie snel en vakkundig.  

Financiering

Er gebeurt veel in de wereld van woning-financieringen!

Bliv makelaardij o.z. heeft enkele banken en onafhankelijke adviesbureaus geselecteerd. Enkele van hen kunnen naast het verzorgen van een passende financiering ook bijvoorbeeld fiscale en juridische adviezen verzorgen. Graag laten wij u door deze deskundigen van de benodigde informatie voorzien.

Snel uw mogelijkheden e/o maandlast weten? Stel uw vraag aan of maak een afspraak bij Rob Oomens te Drunen.
www.hypotheekadvies.nl
Waarschijnlijk heeft u vanavond of morgen al een afspraak!

Aankoopbegeleiding

U staat klaar om zowel emotioneel als financieel, in uw leven een grote en belangrijke stap te gaan zetten. U gaat een nieuwe woning zoeken én mogelijk kopen. Een spannende tijd.
Dat is niet iets dat u dagelijks meemaakt. Dat u daarbij professionele ondersteuning zoekt, is gewoon verstandig. Een professionele aankoopmakelaar kan u behoeden voor gevaren en u helpen de juiste zakelijke afwegingen te maken in een tamelijk emotioneel proces.
Én, niet onbelangrijk, een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug.
Voor meer info bel Bliv makelaardij 06 51447764 en vraag naar de mogelijkheden.

De laatste nieuwtjes

0 273
Woningen verkocht
0 216
Tevreden klanten
0 66
Verkocht binnen 3 maanden