Contact

Bliv Makelaardij is een gerenommeerd en actief makelaarskantoor, gevestigd in de Meliestraat in Vlijmen.  
Dagelijks ben ik actief bezig om de verkoop van uw woning of de aankoop van een gekozen woning tot een succes te maken. Daarnaast ben ik erkend taxateur en verzorg ik NWWI gevalideerde taxatierapporten voor woningen en appartementen in de regio ’s-Hertogenbosch-Heusden en Waalwijk.

Op een persoonlijke wijze ben ik dagelijks in de weer om het belang van mijn opdrachtgevers optimaal te behartigen. 
De persoonlijke benadering, de korte lijnen en de actieve aanpak spreekt de opdrachtgevers bijzonder aan. 

Heeft u een vraag of wilt u de waarde van uw vastgoed weten bel of schrijf me gerust, ik sta graag voor u klaar.
Bliv makelaardij 06 51447764
 

Bliv Makelaardij

Meliestraat 3
5251 EG Vlijmen
06 51447764 info@bliv.nl

Erik Klijn uw makelaar - taxateur.

Mijn naam is Erik Klijn, ik ben geboren in 1965, ben in 2000 als woningmakelaar gestart en heb in 2002 mijn eigen makelaarskantoor opgericht.
Dit heb ik destijds samen gedaan met mijn in 2013 overleden vrouw Lilianne Vullinghs naar wie oorspronkelijk het kantoor is vernoemd; Buro LIlianne Vullinghs (nu zeggen we gekscherend Blij Leven In Vlijmen ;) ).
Ik loop dus al een poosje mee en leg me volledig toe op verkoop- en aankoopadvisering, taxatie en verhuur van woningen.
Ik ben een volledig gediplomeerd makelaar – taxateur. Ik zal u benaderen met een groot enthousiasme en een goed gevoel voor de markt.

In het dagelijkse leven in Vlijmen komt u me regelmatig in het dorp van Vlijmen tegen, waar ik sinds 2 jaar in het oude dorp samenwoon met mijn vriendin Linda.  Samen hebben we 2 zoons en 3 dochters.
Ik houd erg van het leven, uit eten gaan, onze honden, het buitenleven en sporten. Zo kunt u me regelmatig op de tennisbaan of in het zwembad vinden, in de duinen met de honden of op stap met de camper rondtrekkend door Nederland of Europa.
Ik heb het mooiste en meest fantastische beroep van de wereld, ga graag met mensen om en ben u graag van dienst, met meer dan 20 jaar ervaring in de woningmakelaardij in (de regio) ’s-Hertogenbosch-Heusden-Waalwijk ben ik uw betrouwbare partner voor de verkoop van uw woning. Ik hoop u snel te mogen begroeten.

Neem contact met ons op

Indien u vragen hebt (over uw eigen eigendom, over een eigendom die in onze portefeuille zit,...), stel ze en wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelieve alle velden in te vullen.

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen