Taxaties en waardebepaling

TAXEREN: EEN VAK APART

BLIV Makelaardij beschikt met meer dan 20 jaar ervaring in de woningmakelaardij in de regio ’s-Hertogenbosch-Heusden en Waalwijk over voldoende expertise om een gedegen taxatie uit te voeren van uw woningen.
Ik ben als Register-Taxateur Wonen ingeschreven in de registers van het NRVT. Daardoor zullen onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers geaccepteerd worden.

Bliv makelaardij wordt veelal ingeschakeld door banken en onafhankelijke hypotheekadviseurs, die de onafhankelijkheid van ons kantoor kennen en zien. Een goed taxatierapport, dat altijd dient te voldoen aan de eisen van de banken en evt Nationale Hypotheek Garantie, kan worden uitgebracht.
Dit op een juiste en geheel onafhankelijke wijze, steeds conform de laatste taxatie-standaard en -eisen.

De taxatierapporten worden daardoor geaccepteerd door alle banken, geldverstrekkende instellingen en de NHG (Nationale Hypotheek Garantie).
Ik verwerk de taxaties via het validatie-instituut NWWI, zodat het taxatierapport altijd voldoet aan de eisen die de geldverstrekker stelt.

Als u een taxatie-opdracht verstrekt, wordt de taxatie binnen enkele dagen ingepland en is het taxatierapport meestal enkele dagen na de opname gereed. Het rapport in digitale vorm wordt u, de hypotheekadviseur en de bank toegestuurd. Op alle werkzaamheden zijn de Algemene Consumenten Voorwaarden van VastgoedPRO van toepassing.
 
Een taxatie kunt u nodig hebben voor een hypotheekaanvraag, het oversluiten van een hypotheek, een hypotheekverhoging of b.v. in verband met een overlijden / successie bij de notaris.

Ik ben u graag van dienst. Bel me op 06 51447764 en ik verzorg uw taxatie snel en vakkundig.