Aankoop

AANKOPEN, NATUURLIJK VIA EEN PLAATSELIJKE MAKELAAR!
U staat klaar om zowel emotioneel als financieel, in uw leven een grote en belangrijke stap te gaan zetten. U gaat een nieuwe woning zoeken en mógelijk kopen. Een spannende tijd.
Dat is niet iets wat u dagelijks meemaakt. Dat u daarbij professionele ondersteuning zoekt, is dus gewoon verstandig. Een professionele aankoopmakelaar kan u behoeden voor gevaren en u helpen de juiste zakelijke afwegingen te maken in een tamelijk emotioneel proces.
Én, niet onbelangrijk, een goede aankoopmakelaar verdient zichzelf terug.

Het is duidelijk: bij de aankoop van een woning of appartement zijn er veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Wat is de kwaliteit van de woning? Hoe zit het met de locatie; zijn er ontwikkelingen in de buurt? Hoe zit het met bestemmingsplannen? Is de vraagprijs wel reëel? Wat zijn de onderhandelingsmogelijkheden?
BLIV MAKELAARDIJ GEEFT U ANTWOORD OP DE BELANGRIJKE VRAGEN, ZODAT U EEN BEWUSTE KEUZE KUNT MAKEN.
Ik neem u zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw woonwensen.

Door mijn uitgebreide kennis van de markt, omgeving, buurt en jarenlange ervaring bij het onderhandelen, zorg ik ervoor dat u de woning tegen een scherpe – marktconforme- prijs aankoopt. U kunt er zeker van zijn dat deze prijs lager zal zijn dan wanneer u zelf onderhandelt.

Uiteindelijk onderhandel ik namens u met de verkopende makelaar op een gelijkwaardig professioneel niveau; gaat u zelf onderhandelen, dan moet u als particulier de onderhandeling aangaan met de professional; de makelaar van de verkoper; op voorhand al een ongelijke strijd. Wij voeren de onderhandelingen en gaan puur zakelijk voor de ‘beste deal’, zonder dat daar emoties bij komen !

Tevens beperkt u daarmee het risico op een miskoop. Een adviseur die uw belangen op de juiste manier behartigt, is onmisbaar bij de aankoop van uw woning. U wilt toch ook gaan voor een verantwoorde aankoop?

Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Een aantal belangrijke punten op een rij:
* Kantoor aan huis, dus optimaal bereikbaar
* Persoonlijke aandacht gegarandeerd door kleinschalige kantooropzet
* Geen “9 tot 5” mentaliteit; afspraken na werktijden zijn bij ons geen probleem!
* Complete aankoopbegeleiding, van intake gesprek tot en met het bezoek aan de notaris
* Als lokale woningmakelaar ken ik de markt goed en met ruim 20 jaar ervaring in de woningmakelaardij weet ik echt waar ik over praat. 

Als VastgoedPRO makelaar ben ik aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie voor Consumenten (SGC)
Op alle werkzaamheden zijn van toepassing: de Algemene Consumenten Voorwaarden van VastgoedPRO.