Churchillstraat 30 te Drunen.
Keurige tussenwoning met grote berging en overkapte tuinzit, gelegen op een prettige en rustige locatie met tuin op het zuiden. Een fijne betaalbare woning die vele mogelijkheden heeft met oa. een mooie keuken en sanitair, ruime woonkamer, 4 slaapkamers en veel bergruimte.

Deze lichte woning is gelegen in een groene- en kindvriendelijke wijk; een basisschool tegenover de woning gelegen, sportvoorzieningen, supermarkt en uitvalswegen om de hoek gelegen. Een keurige woning, netjes onderhouden en verzorgd.
Indeling: ruim en licht entree met gestucte wanden, uitgevoerd met mooi, modern toilet met duobloc, vaste wastafel en natuurlijke ventilatie. Meterkast met 3 groepen en aardlekschakelaar. Vaste trap naar de verdieping.
Via de keuken toegang tot de mooie, lichte woonkamer met eiken vloerdelen, gestucte wanden en balkenplafond. Schouw met aansluiting voor een gashaard. Opp. ca. 24 m².
Toegang tot de moderne keuken, uitgevoerd met tegelvloer en -wanden vv. luxe inbouw apparatuur oa. oven, inductie-kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Beneden- en bovenkasten en aan beide zijden met een ruim werkblad. Vaste provisiekast en loopdeur naar de achtertuin. Totaal oppervlakte van ca. 8 m².
Vaste trap naar de eerste verdieping met 3 slaapkamers (resp. 12, 11 en 5 m²) . De slaapkamers zijn keurig afgewerkt met oa. strakke stucwanden en - plafonds. De ouderslaapkamer is vv. een airco unit en vaste kast.
Mooie compacte badkamer met een douche cabine en vaste wastafel. De badkamer is voorzien van vloer- en wandtegels. Separaat toilet.
Vaste trap naar de zolder op de tweede verdieping. De voorzolder is uitgevoerd met een dakraam en vv. bergruimte, tevens de opstelling van de HR combiketel 2018 en de aansluiting voor het witgoed.
Toegang tot de een 4e (zolder)kamer met dakraam. Deze ruimte met veel bergruimte is als 4e slaapkamer of logeerruimte uitermate geschikt. De zolder heeft de mogelijkheid uitgebreid te worden met een dakkapel waardoor er meer woonmeters en een groter comfort ontstaat.
De zonnige achtertuin op het zuiden is voorzien van vaste bestrating en vaste aanplant; een heerlijke zit in je achtertuin. Afm. Ca. 6 x 8 m.
Een berging met overdekte loungehoek over de gehele breedte van het perceel met eigen achterom. Opp. berging met loungehoek ca. 24 m².
De woning heeft momenteel een Energielabel D maar kan op eenvoudige wijze ge-upgrade worden. Door oa. de zuid-ligging van de woning zijn zonnepanelen aan te raden en zou het aanbrengen van HR++ glas een grote verbetering zijn.
De woning ligt op een paar minuten van het centrum van Drunen. Hier heb je alle voorzieningen bij de hand. Ook is de aansluiting op de uitvalswegen naar ’s-Hertogenbosch en Waalwijk goed en snel te bereiken.

Een prachtige, keurig afgewerkte woning met vele mogelijkheden, kom zeker kijken !
- Perceel 150 m²
- Inhoud ca. 340 m³
- Woonopp. Ca. 94 m²
- Bouwjaar 1968
- Energielabel D
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Woonopp.
94 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Tuin
Ja

Algemeen

Adres:Churchillstraat 30
Drunen
Vraagprijs:Verkocht | onder voorbehoud
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:150 m²
Perceelbreedte:6 m
Perceeldiepte:25 m
Bebouwde opp.:65 m²
Totale woonoppervlakte:94 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1968
Inhoud:340 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :24 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:24 m², Doorzonkamer
Keuken:8 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin breedte:6 m
Tuin diepte:8 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:5

Comfort

Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Kinderopvang:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Dak:Schilddak
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
Verwarming:CV-ketel - 2018
Verwarmd water:Combiketel - 2018

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Drunen
Oppervlakte:150 m²
Certificaat Nr.:379584359
EnergyClass:D
Geldig tot:18-3-2029
Drunen
Churchillstraat 30

€ 342.500 k.k.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Drunen
Churchillstraat 30

€ 342.500 k.k.

Drunen
Churchillstraat 30

€ 342.500 k.k.