Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Wow wat een ontzettend leuke woning; op een mooie locatie staat deze karakteristieke 2-onder-1 kap woning met uitbouw en een heerlijke zonnige tuin op een totaal perceel van 142 m2.
De woning (bouwjr. ca. 1930) en de nieuwbouw zijn in goede harmonie met elkaar gecombineerd waarbij we zien dat oud en jong uitstekend en op een mooie manier met elkaar samen gaan.
In de originele bouw zijn vele oorspronkelijke details bewaard gebleven (o.a. paneeldeuren, glas in lood ramen, hoge plafonds met sierlijsten), gecombineerd met moderne details om te komen tot een mooie sfeervolle woning die tevens ruim en comfortabel is.
De woning is op de begane grond aan de achterzijde uitgebreid met een prachtige keuken en bijkeuken; op de eerste verdieping is de woning uitgebouwd en voorzien van een royale inloopkast toegang gevend aan een prachtige, moderne badkamer.
Buitenom is de woning aan de achterzijde voorzien van een compacte, zonnige tuin op het zuid-westen met berging, terras en overdekte zit met buiten keuken en eigen achterom.
De woning is gelegen aan de doorgaande weg naar Haarsteeg/Vlijmen en dichtbij scholen en winkels. Ontspanning en natuur liggen bij u om de hoek.
Indeling:
De mooie voordeur met glas-in-lood bovenlicht leidt naar het entree van de woning met een granito vloer en geeft toegang tot de eetkamer. Deze is uitgevoerd met een houten vloer, stucwanden, airco en 2 vaste kasten. De eetkamer (opp. ca. 15,5 m²) vormt met de zitkamer aan de voorzijde een en-suite verbinding. De zitkamer (opp. ca. 14 m²) is bovendien uitgevoerd met een gashaard van Faber. Vanuit de eetkamer toegang tot de moderne keuken (opp. ca. 8.5 m²) met betonnen werkblad en een parallel opstelling. De keuken heeft een betonvloer, stucwerk wanden en plafond en een kelderkast. De opstelling is uitgevoerd met hoogwaardige inbouwapparatuur (koelkast met vriezer, vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en oven met magnetronfunctie); voor de kookliefhebbers veel werkruimte.
Tevens geeft de keuken toegang tot de bijkeuken met eveneens een betonvloer, stuc wanden en – plafond. De bijkeuken is uitgevoerd met een vaste schuifkast met aansluitingen voor het witgoed en de HR ketel Nefit Topline 2010. Een toilet met betonvloer, tegels, wandcloset en een fonteintje, separate loopdeur naar de achtertuin.
Vanuit het entree, vaste trap naar de ruime overloop. Toegang tot de 3 royale slaapkamers ( resp opp. ca. 8, 12 en 8 m²) waarvan 1 met airco en 1 met fonteintje. De slaapkamers en overloop zijn uitgevoerd met een mooie houten vloer. De overloop naar de ruime doorloop kledingkast, geeft toegang tot de prachtige moderne badkamer (opp. ca. 11 m²). De badkamer is uitgevoerd met tegelvloer, wanden met stucwerk en tegels. Hier vindt u een ligbad, wandcloset, royale inloopdouche met glaswand en dubbele vaste wastafel. Prachtig !
Vaste trap naar de zolderverdieping met nog een slaap-/logeerkamer (opp. ca. 14 m²) met houten vloeren en 2 x een Velux dakraam v.v. verduistering.
De compacte achtertuin met gedeeltelijk betonnen terrassen en kunstgras ligt op de zonnig zuid-west kant van het object. De overdekte tuinzit met buitenkeuken (opp. ca. 12 m²) geeft u een gezellige zit en beschutting tegen zon en regen.
Fietsen berging (opp. ca. 5 m²) en met een eigen achterom maakt het geheel compleet.

Een superleuk huis met veel sfeerelementen, veel ruimte en een goed comfort, geen “13 in een dozijn huis” dus, maar echt iets bijzonders. Zijn we daar niet allemaal naar op zoek !
Klinkt dit allemaal te mooi om waar te zijn en wil je het zelf wel eens zien. Klim dan snel in je telefoon, maak een afspraak en kom snel kijken !

Perceel 142 m²
Woonoppervlak 127 m²
Inhoud 445 m³
Externe bergruimte 5 m²
Gebouw gebonden buitenruimte 12 m²

Algemeen

Adres:Mommersteeg 53
Haarsteeg
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:142 m²
Perceelbreedte:7 m
Perceeldiepte:22 m
Bebouwde opp.:80 m²
Totale woonoppervlakte:127 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1930
Inhoud:445 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :5 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:30 m², Kamer en suite
Keuken:9 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:1 m²
Tuin:55 m²
Tuin breedte:5 m
Tuin diepte:11 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:5

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Vlijmen
Oppervlakte:142 m²
EnergyClass:D
Geldig tot:17-6-2026

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht