Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Op een mooi groen en rustig plekje ligt deze sfeervolle en keurig onderhouden tussenwoning met zowel een voor- als achtertuin, berging en een overdekte tuinveranda.

De lichte woning is gelegen in een groene- en kindvriendelijke wijk, waar de scholen, sportvoorzieningen, supermarkt en uitvalswegen om de hoek liggen. Een keurige woning, instap klaar en optimaal verzorgd; u kunt hier zo intrekken.

Indeling: ruim entree met toilet, meterkast, garderobe en vaste trap. Het entree is voorzien van eiken vloerdelen en gestukte wanden en plafond. De moderne schuifdeur biedt u toegang tot de woonkamer (23 m²). Deze is eveneens afgewerkt met eiken vloerdelen en strak stucwerk dat een geheel eigentijdse en moderne uitstraling geeft.
Aan de rechter achterzijde bevindt zich de moderne open keuken (2019) met een oppervlakte van ca. 7 m² met royale keukenopstelling v.v. luxe inbouw apparatuur w.o. inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, stoom oven en koelkast. Het werkblad is van een composiet materiaal en heeft grijze steenachtige uitstraling.

De vaste trap naar de eerste verdieping met de luxe van 3 ruime slaapkamers (resp. 13, 10 en 7 m²) waarvan 2 met vaste kasten. Alle 3 de slaapkamers zijn uitgevoerd met elektrisch bedienbare rolluiken. Voorts een compacte, moderne badkamer met een inloopdouche en een wastafelmeubel. De badkamer is voorzien van Portugese vloertegels.
Vaste trap naar de voorzolder op de tweede verdieping. Deze is uitgevoerd met de aansluitingen voor het witgoed en de opstelling van de combiketel Nefit 2002. Toegang tot de een royale zolderkamer met een dakkapel. (12 m²). Deze ruimte met bovendien veel bergruimte is als 4e slaapkamer of logeerruimte uitermate geschikt.
De achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten en is voorzien van vaste bestrating en -aanplant, sfeervolle overdekte veranda voor de schaduw en een heerlijke zit. Een eigen achterom, zonnescherm en berging over de gehele breedte completeren het geheel.

Een superleuke woning, kom zeker kijken !

Bijzonderheden:
- Perceel 130 m²
- Inhoud ca. 320 m³
- Woonopp. Ca. 100 m²
- Oplevering kan op korte termijn.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Algemeen

Adres:De Huterstraat 28
Oudheusden
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:130 m²
Perceelbreedte:6 m
Perceeldiepte:21 m
Bebouwde opp.:50 m²
Totale woonoppervlakte:100 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1969
Inhoud:320 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:5 m²
Externe Bergruimte :12 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja, Doorzonkamer
Keuken:7 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:48 m²
Tuin breedte:6 m
Tuin diepte:8 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:10

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Heusden
Oppervlakte:130 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht