Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Ruime en gemoderniseerde jaren ’30, half vrijstaande woning waarin een aantal vooroorlogse stijlelementen bewaard zijn gebleven (oa. Erker, glas-in-lood, hoge plafonds).
De woning heeft via de entree met terrazzo vloer, toegang tot een sfeervolle en royale woonkamer met parketvloer, houtkachel en open doorgang naar de fantastische woonkeuken; een warm en stijlvolle centrum van de woning waar menig uurtje doorgebracht zal gaan worden. De keuken krijgt door het vele glas rondom een hoge mate aan daglicht en is oa. uitgevoerd met een 6 pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser, koelkast, apothekerskast en granieten werkblad en kelder. De keuken heeft openslaande tuindeuren naar het overdekte terras, achtertuin.
Vanuit de keuken tevens toegang tot het portaal met toilet, douche ruimte en loopdeur naar buiten. Vanuit het portaal toegang tot de royale bijkeuken met opstelling van HR combiketel Remeha 2017 en aansluitingen voor het witgoed.
Vanuit de woonkamer vaste trap naar de eerste verdieping met overloop v.v. 2 vaste kasten. Toegang tot de ruime slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, de slaapkamer aan de zijkant en de slaapkamer aan de achterzijde.
Royale en geheel betegelde badkamer met ligbad, vaste wastafel en duobloc toilet en loopdeur. Vaste trap naar de bergzolder; deze zou middels een nokverhoging tot een extra slaapkamer verbouwd kunnen worden.
Een heerlijke diepe tuin op het noorden die door de grote diepte meer dan voldoende zon krijgt met terrassen, gazon en vaste aanplant. Een houten berging van ca. 3 x 5 m. Aan de voorzijde een compacte tuin met eigen parkeergelegenheid, passende beukenhagen en een eigen achterom.
Een fijn en sfeervol jaren-30 huis met mooie details en vele mogelijkheden, een grote tuin met veel privacy. Een heerlijk huis!
De Akker is gelegen in het centrum van Vlijmen tegenover de winkels, nabij enkele basisscholen, sport – en culturele voorzieningen en gunstig gesitueerd tov. de uitvalswegen naar de A2 / A59. Op 20 min. fietsafstand van ’s-Hertogenbosch, een bruisende, bourgondische – en culturele stad in uw eigen buurt.

Algemeen

Adres:De Akker 36
Vlijmen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In centrum, In woonwijk
Perceeloppervlakte:281 m²
Perceelbreedte:9 m
Perceeldiepte:35 m
Bebouwde opp.:125 m²
Totale woonoppervlakte:140 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1925
Inhoud:450 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :15 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:29 m², Doorzonkamer
Keuken:26 m², Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:2 m²
Tuin:Ja
Tuin breedte:8 m
Tuin diepte:19 m
Tuin oriëntatie:Noord
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:1

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Hout
Dak:Mansardedak
Beglazing:Enkel, Dubbel
Verwarming:CV-ketel - 2017
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Vlijmen
Oppervlakte:281 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht