Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Wat een mooi plaatje, aan het Zuiderpark staat deze royale 2 kapper met garage en grote tuin op het westen. Keurig onderhouden en prettig gelegen aan een rustige straat. Een woning met zeer veel ruimte en een prachtige lichtinval voor de gehele woning. Mooie grote woonkamer, woonkeuken, ruime garage, 3 royale slaapkamers (4 mogelijk) , een grote badkamer, 2e verdieping met zonnekamer en toegang tot het dakterras. Alle kunststof kozijnen en puien (draai kip) zijn in de afgelopen maand vervangen ! Een bijzonder huis met vele mogelijkheden.

Indeling: het overdekt entree geeft toegang tot de ruime hal met tegelvloer en stucwanden. Toegang tot het toilet (geheel betegeld) met wandcloset en fonteintje. Uitgebreide meterkast met 11 groepen en 2 aardlekschakelaars.
Toegang tot de royale L-vorm woonkamer met tegelvloer voorzien van vloerverwarming, gestucte wanden. Opp. ca. 20 m². Mooie lichtinval !
Toegang tot de open en lichte keuken (opp. ca. 14 m²) aan de achterzijde van de woning met opstelling van het L-vorm keukenblok v.v. inbouw apparatuur w.o. 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven.
De woning zou zich uitstekend lenen te worden uitgebouwd worden met ca. 16 m².
De garage (opp. ca. 23 m²), achterom te bereiken, heeft een stalen kanteldeur aan de voorzijde en een loopdeur naar de achtertuin.

Vanuit het entree een vaste trap naar de eerste verdieping met een grote overloop. Deze geeft u toegang tot de 3 ruime slaapkamers (opp. ca. resp 14, 13 en 7 m²). De slaapkamers zijn allen voorzien van vloerbedekking, stucwanden en – plafonds.
Badkamer met ligbad, inloop douche, wandcloset en vaste wastafel (opp. ca. 9 m²). De badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met een mechanische ventilatie.

Vaste trap naar de 2e verdieping uitkomend in de geheel met glas omgeven zolderkamer van ca. 20 m². Ketelopstelling van combiketel Remeha 2016 en aansluiting voor het witgoed. Deze kamer zou zich uitstekend lenen om hier een 4e slaapkamer te maken. Tevens vinden we hier de toegangsdeur tot het grote dakterras.

Sfeervolle achtertuin op het westen, met veel privacy, terras en vaste aanplant. Zonneluifel over de breedte van de woning. Naast de garage heeft u nog een mogelijkheid om met een aanhanger naar achter te rijden. Ruime voortuin met sierbestrating en vaste aanplant. Royale oprit voor meerdere auto’s.

Een royaal en superleuk pand met heel veel mogelijkheden, keurig netjes en strak afgewerkt. Gelegen op loopafstand van enkele basisscholen, winkels op loopafstand en dichtbij op- en afritten van de A2 en A59.

Bouwjaar 1997
Perceelopp. 331 m²,
woonoppervlakte ca. 125 m².

Algemeen

Adres:De Schoolmeesterstraat 4
Vlijmen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:331 m²
Perceelbreedte:12 m
Perceeldiepte:28 m
Bebouwde opp.:80 m²
Totale woonoppervlakte:125 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1997
Inhoud:420 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:3
Gebouwgebonden buitenruimte:30 m²
Externe Bergruimte :23 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:20 m², Doorzonkamer
Keuken:14 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:150 m²
Tuin breedte:12 m
Tuin diepte:13 m
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:23 m²
Garage Types:Aangebouwd steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen
Parking:5

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Draai-/kiepramen, Kunststof
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel, Vloerverw. gedeeltelijk
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Vlijmen
Oppervlakte:331 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht