Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

AS zaterdag 10 juni van 11.00 - 15.00 uur open huis ! Kom Kijken.

Wonen in een karakteristiek deel van Eindhoven? Dat kan in deze vooroorlogse tussenwoning met een ruime doorzonwoonkamer, open keuken, drie slaapkamers, royale badkamer en een praktische zolderkamer met dakkapel. De fijne achtertuin met een berging en achterom is op het zuiden gelegen. De woning is gelegen aan een rustige straat in de leuke en gezellige Kruidenbuurt (Stratum) met op korte afstand een tweetal supermarkten, winkels, scholen, sportaccommodaties en speeltuintjes. Ook de Stratumse Heide ligt op loopafstand. Door de ligging nabij de Leenderweg is er een goede ontsluiting richting de snelweg. Het stadscentrum ligt op zo’n 15 minuten fietsen.
INDELING BEGANE GROND: Entree. In de hal bevinden zich de garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en de verdiepte trapkast met de meterkast. Tevens is hier de betegelde en toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje gelegen.
De ruime doorzonwoonkamer heeft een oppervlakte van circa 27 m² en is voorzien van een parketvloer, welke doorloopt op de gehele begane grond. Het is een fijne en lichte ruimte met een prettige lichtinval door de erker aan de voorzijde en een grote raampartij aan de achterzijde. De open keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting in een hoekopstelling. De diverse kasten en lades bieden voldoende bergruimte en via een loopdeur is de achtertuin te bereiken. De fijne achtertuin, gelegen op het zuiden, is aangelegd met sierbestrating, plantenborders en een buitenkraan. De tuin wordt omsloten door een houten erfafscheiding met een eigen achterom. Achterin de tuin staat de stenen berging voorzien van elektra en opstelling van de combiketel Vaillant.
EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 12 m² en is aan de achterzijde gelegen met vaste kasten. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde en is circa 10 m² groot. Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van circa 4 m² en is eveneens aan de voorzijde gelegen.
De slaapkamers zijn voorzien van houten vloeren en kunststof raampartijen met draai-/kiepramen. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een wandcloset en een wastafelmeubel met spiegel. Het geheel dient gemoderniseerd te worden.
TWEEDE VERDIEPING: Via een vaste trap is de zolderkamer met dakkapel met een oppervlakte van circa 16 m² te bereiken. Deze kamer heeft goede stahoogte en is voorzien van een grote kunststof dakkapel. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de geiser.
ALGEMEEN:- De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie en dubbele (en HR) beglazing en grotendeels kunststof kozijnen.- Energielabel D.-
De woning dient te worden gerenoveerd.

Bouwjaar 1935
Woonopp 95 m2
Perceel 105 m2
Energie Label D

Algemeen

Adres:Edelweisstraat 147
Eindhoven
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:105 m²
Perceelbreedte:5 m
Perceeldiepte:20 m
Bebouwde opp.:65 m²
Totale woonoppervlakte:95 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1935
Inhoud:375 m³
Gevelbreedte:5 m
Externe Bergruimte :4 m²
Algemene staat:Eenvoudig

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:27 m², Doorzonkamer
Keuken:5 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:1 m²
Tuin:Ja
Tuin breedte:5 m
Tuin diepte:10 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:10

Comfort

Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Treinstation:Ja - op 500 m tot 1000 m
Busknooppunt:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Kinderopvang:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Draai-/kiepramen, Kunststof
Dak:Schilddak
Beglazing:Enkel, Dubbel, Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Geiser eigendom
Isolatie:Dakisolatie - gedeeltelijk

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Stratum
Oppervlakte:105 m²
EnergyClass:D
Geldig tot:15-4-2032

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht