Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

AS Zaterdag 14 oktober Open Huis van 11-14 uur !
Wonen op een perceel van 395 m² in een mooie rustige straat in Nieuwkuijk ? Dat kan in deze tweekapper met een ruime L-vorm woonkamer, woonkeuken en bijkeuken, drie slaapkamers, compacte badkamer en een bergzolder. De grote achtertuin met een berging en achterom is op het oosten gelegen en heeft vele mogelijkheden. De woning is gelegen aan een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer met op korte afstand een supermarkt, winkels, scholen, sportaccommodaties en speeltuintjes. Ook de Drunense Duinen liggen op korte afstand voor een heerlijke wandeling. Het centrum van Den Bosch ligt op zo’n 10 auto-minuten.
INDELING BEGANE GROND: Entree. In de hal bevinden zich de garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en de verdiepte trapkast met de meterkast. Tevens hier op het bordes de betegelde toiletruimte met een duobloc en een fonteintje gelegen.
De ruime L-vorm woonkamer heeft een oppervlakte van circa 34 m² en is voorzien van een tegelvloer, welke doorloopt over de gehele begane grond. Het is een fijne en lichte ruimte met een prettige lichtinval door de ramen aan de voorzijde en een grote raampartij aan de achterzijde. De woonkeuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting in een rechte opstelling. Opp. ca. 13 m².
Toegang tot de bijkeuken met de aansluitingen voor het witgoed en de geiser. Opp. ca. 11 m².
EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 11 m² en is aan de achterzijde gelegen met vaste kasten. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde en is circa 9 m² groot. Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van circa 4 m² en is eveneens aan de voorzijde gelegen. De slaapkamers zijn voorzien van houten vloeren en kunststof raampartijen met draai-/kiepramen en bergruimte.
De compacte en betegelde badkamer is uitgerust met een douche en een wastafelmeubel.
TWEEDE VERDIEPING: Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de verwarmingsketel.
Via een loopdeur is de achtertuin te bereiken. De royale achtertuin met een diepte van ca. 25 x 8m, gelegen op het oosten, moet onder handen genomen worden maar heeft alle mogelijkheden. De tuin wordt omsloten door een houten erfafscheiding met een eigen achterom. In de tuin staan eenvoudige objecten zoals de houten berging, voorin de garage en berging opgetrokken uit hout en damwandprofiel.
ALGEMEEN:- De woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing en grotendeels kunststof kozijnen.- Energielabel E.-
De woning dient geheel te worden gerenoveerd.
Perceel 395 m2 Woonopp. 101 m2 Bouwjr 1947


WERKWIJZE EN VOORWAARDEN: De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning en de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen. Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden voor de makelaardij. Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Algemeen

Adres:Kloosterstraat 10
Nieuwkuijk
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Perceeloppervlakte:395 m²
Perceelbreedte:9 m
Perceeldiepte:38 m
Bebouwde opp.:70 m²
Totale woonoppervlakte:101 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1947
Inhoud:325 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :40 m²
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:34 m², L-kamer
Keuken:13 m², Woonkeuken, Ingericht zonder inbouwapparatuur
Kelder:1 m²
Tuin:175 m²
Tuin breedte:9 m
Tuin diepte:25 m
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Aan te leggen
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:18 m²
Garage Types:Vrijstaand hout
Parking:1

Comfort

Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Treinstation:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Kinderopvang:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Kunststof, Hout
Dak:Schilddak
Beglazing:Enkel, Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Geiser eigendom
Isolatie:Dakisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Vlijmen
Oppervlakte:395 m²
EnergyClass:E
Geldig tot:10-10-2033

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht