Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Bijzonder leuke en ruime 2-onder-1 kap woning met tuin en berging, uitgebouwde keuken en 5 slaapkamers op een mooie locatie (met een perceel van 239 m².

Deze sfeervolle en goed onderhouden woning is gelegen in een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer, u vindt enkele winkelcentra en scholen in de nabijheid.

De woning heeft op de 3 afzonderlijke verdiepingen grote raampartijen die zorgen voor een optimale lichtinval in de gehele woning. Op de begane grond is de woning voorzien van een prachtige grote woonkamer met openslaande deuren naar de tuin; een royale keuken in een deel van de voormalige garage aan de achterzijde met moderne inbouw apparatuur.
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een royale en complete badkamer en een separaat toilet. Bovendien is de 2e verdieping ook nog eens voorzien van 2 volwaardige slaapkamers met was- en bergruimte.
De woning heeft aan de voorzijde een berging voor de fietsen en een parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de achterzijde een leuke en sfeervolle achtertuin met tuinchalet en eigen achterom. De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.

De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van de openbare voorzieningen; de Bossche binnenstad is in 10 minuten fietsen te bereiken, evenals het trein – en busstation.
De snelwegen A2 en de A59 zijn binnen enkele auto-minuten te bereiken. U kunt voor uw dagelijkse boodschappen terecht in o.a. winkelcentrum de Rompert, tevens ligt de woning in de nabijheid van diverse sportaccommodaties, een speeltuintje voor de kinderen en het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond:
Toegang tot het entree aan de voorzijde van de woning, met de meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. De meterkast is uitgevoerd met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje.

Toegang tot de royale woonkamer ( Opp. ca. 40 m²) , uitgevoerd met eiken vloerdelen met vloerverwarming, stucwerk en openslaande tuindeuren (v.v. rolluiken) naar de achtertuin.
De woonkamer heeft aan de voorzijde een heerlijke zit om te lezen of als speelhoek, aan de tuinzijde een ruime mogelijkheid voor de zit- en eethoek.

Open doorgang naar de keuken (uitgevoerd in het achterste deel van de voormalige garage) met een parallel opstelling van de keuken v.v. moderne inbouw apparatuur w.o. 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron oven, koelkast en vaatwasser. De keuken is afgewerkt met een composiet werkblad en heeft voldoende bergkasten en -lades.
De keuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, stucwanden en heeft een loopdeur naar de achtertuin. De keuken heeft een opp. ca. 13 m².

Tevens toegang tot de (fietsen)berging aan de voorzijde, uitgevoerd met een praktische tegelvloer, een fonteintje met onderkast en een grote vaste bergkast. Opp. ca. 8 m².


De eerste verdieping wordt bereikt middels de vaste trap.
Ook hier wordt de overloop door grote raampartij aan de voorzijde overvloedig van daglicht voorzien en biedt toegang tot 3 royale slaapkamers, de badkamer en het toilet.


De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van ca. 11 m² en is afgewerkt met een houten vloerdelen en stucwanden. Aan de achterzijde, een 2e en 3e slaapkamer gelegen met een opp. van resp. ca. 15 m² en 6 m². De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een rolluik en eveneens houten vloerdelen.

Ook op de eerste verdieping, de volledig betegelde badkamer met hoekbad, douche cabine en dubbele vaste wastafel. Opp. ca. 8.5 m².

Vaste trap naar de tweede verdieping:
De overloop op de 2e verdieping geeft toegang tot de 4e en 5e slaapkamer en de ketel- / wasruimte. De slaapkamers hebben een opp. van resp. ca. 10 en 12 m² .
De extra (berg)ruimte op deze verdieping heeft aansluitingen voor het witgoed en is voorzien van de opstelling van HR combiketel 2015 Remeha Terra.
De verdieping wordt ook hier weer optimaal belicht door de grote ramen aan de voorzijde (v.v. rolluik).

Buitenom.

Via de woonkamer en de keuken bereikt u de leuke en zonnige achtertuin. Ondanks de ligging op het noorden krijgt u in de lente en de zomer meer dan voldoende zon in de tuin.
De tuin is voorzien van een terras met sierbestrating, gazon, buitenkraan, elektriciteit voor tuinverlichting en een tuinchalet. Bovendien bezit de tuin een smalle achterom.

De voortuin is voorzien van sierbestrating met vaste aanplant, een parkeergelegenheid voor uw auto op eigen terrein.

Een erg leuk pand met verrassend veel ruimte en mogelijkheden, op een fijne rustige plek dichtbij de openbare voorzieningen en de snelwegen. Zeker de moeite waard om te komen kijken, ik maak graag een afspraak hiervoor.

Algemeen

Adres:Jan Palachstraat 82
's-Hertogenbosch
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:239 m²
Perceelbreedte:9 m
Perceeldiepte:25 m
Bebouwde opp.:70 m²
Totale woonoppervlakte:154 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2001
Inhoud:520 m³
Gevelbreedte:9 m
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:8 m²
Externe Bergruimte :4 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:5
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:40 m², Doorzonkamer
Keuken:13 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:90 m²
Tuin breedte:9 m
Tuin diepte:10 m
Tuin oriëntatie:Noord-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:10

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Samengesteld dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - 2015
Verwarmd water:Combiketel - 2015 HR
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:'s-Hertogenbosch
Oppervlakte:239 m²
Certificaat Nr.:834607888
EnergyClass:B
Geldig tot:11-4-2028
WOZ waarde:€ 419.000,00

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht