Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Met een superleuke ligging, aan een groot speelveld voor de kinderen, om de hoek 2 basisscholen en dichtbij het centrum en de winkels, ligt deze royale hoekwoning met garage en heerlijke tuin. De woning ligt in de populaire woonwijk Vijfhoeven II nabij diverse openbare voorzieningen, sportfaciliteiten en de uitvalswegen A2 en A59. Tevens op fietsafstand van het bruisende Den Bosch met al haar culturele festiviteiten.
Indeling: via het entree en voordeur komt U in de centrale hal, met trapopgang, toilet en meterkast ; deze laatste is uitgevoerd met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. Toegang tot de royale woonkamer met een oppervlakte van maar liefst 28 m² , tal van mogelijkheden biedend. De woonkamer is uitgevoerd met een natuurstenen vloer met vloerverwarming (4 groepen) en is aan de achterzijde voorzien van een groot kozijn met heerlijk zicht op de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning een royale hoekkeuken met vol zicht op de speelweide; zo kunt u koken en toezicht houden gelijke tijd. De opstelling van de keuken in een lichte kleurstelling en met royaal werkblad ; deze is voorzien van inbouw apparatuur w.o. combi magnetron oven, gas kookplaat, afzuigkap. Opp. ca. 8.5 m².
Aan de achterzijde van de woning een portaal / bijkeuken met als mogelijkheid het plaatsen van witgoed. Dit portaal geeft u vervolgens toegang tot het terras in de achtertuin.
Vanuit de gang een vaste trap naar de eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers met resp. 14, 10 en 7 m² en de prachtige royale badkamer. De geheel betegelde badkamer aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een luxe ligbad, inloop douche, wandcloset en wastafel in meubel (opp. ca. 7 m²).
De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap naar een royale slaapkamer met een opp. van ca. 18 m². Daarachter de bergruimte met opstelling van de combiketel Remeha 2017. De 4e slaapkamer is ruim en licht door de grote extra raampartijen en dakkoepel. Deze ruimte is tevens met een airco uitgevoerd.
“Rondom “de woning is een heerlijke tuin gesitueerd : Aan de voorzijde met een leuke voortuin doorlopend naar de zijkant. De achtertuin met sierterras, gazon en vaste aanplant en een kraanaansluiting. Deze tuin geeft je ook de mogelijkheid de woning uit te breiden op de begane grond. De zonnige tuin op het zuiden is erg leuk aangelegd en biedt veel privacy. De garage (18 m²) heeft tevens een smeerput, is uitgevoerd met aansluitingen voor het witgoed, uitstortgootsteen en kanteldeur aan de achterzijde.
Een heerlijke woning met veel ruimte en mogelijkheden op een fantastische en veilige plek, voor u en de kinderen. Gelegen dichtbij de scholen, winkels, sportfaciliteiten en verbindingswegen A2 en A59. Komt u kijken, echt de moeite waard !
De woning heeft als extra mogelijkheid een tweede garage (18 m²) ; deze is echter niet in de vraagprijs inbegrepen.

Bijzonderheden:
- Garage met eigen achterom
- geheel vernieuwde platte daken 2022
- Mooie achtertuin met eigen achterom- geheel vv. gemetselde muren
- Gehele woning is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
- Bouwjaar 1983
- Perceel 188 m²
- Woonopp. 124 m²
- Externe bergruimte 18 m ²
- Energie label B
- Combi ketel Nefit 2017


Algemeen

Adres:Thorbeckeplein 60
Vlijmen
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk
Perceeloppervlakte:188 m²
Perceelbreedte:7 m
Perceeldiepte:26 m
Bebouwde opp.:90 m²
Totale woonoppervlakte:124 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1983
Gevelbreedte:5 m
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :18 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja, Tuinkamer
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:70 m²
Tuin breedte:7 m
Tuin diepte:10 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Types:Vrijstaand steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen
Parking:1

Comfort

Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Busknooppunt:Ja - op 5000 m of meer
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Kinderopvang:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Samengesteld dak - 2022
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - 2017
Verwarmd water:Combiketel - 2017

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Vlijmen
Oppervlakte:188 m²
Certificaat Nr.:344216652
EPC Index:185,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:B
Geldig tot:14-12-2033

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht