Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Royale, bijzonder sfeervolle, vrijstaande woonboerderij met een fraai aangelegde tuin met meerdere terrassen. De woning met een oprit voor meerdere auto’s ligt op een perceel van 732 m². Heerlijk rustig wonen in een kindvriendelijke woonwijk nabij oprit voor snelwegen, scholen en openbare voorzieningen.
Het object bezit nog authentieke details zoals glas-in-lood ramen, panelen deuren, granito vloeren. De woning is omgeven door een heerlijke tuin met terrassen, gazon en perken, Moerbeibomen en een fijne beschutte zit onder de pergola met druiven en kiwi’s.

Enkele kenmerken woonhuis: entree met toegang tot werkkamer met toilet en garderobe, en een 2e werk-/speelkamer met open haard.
Royale woonkeuken met mozaïek vloer en een ruime keukenopstelling met Belgisch hardstenen aanrechtblad v.v. luxe inbouwapparatuur en kelderkast.
In het achterhuis, een woonkamer (ca. 70 m²) met betonvloer v.v. vloerverwarming en openslaande tuindeuren naar de zuid tuin. De open tuinserre aan de andere zijde heeft een 2e open haard en openslaande tuindeuren naar de noord tuin.
Vanuit de woonkamer toegang tot de separate bijkeuken met een 2-e toilet, grote vaste bergkasten en aansluiting voor het witgoed.
Vanuit de woonkamer de trapopgang naar de eerste verdieping met royale overloop toegang gevend tot 4 grote slaapkamers (waarvan 1 met slaapzoldertje);
Aan de voorzijde ligt de royale ouder slaapkamer met vaste kasten en toegang tot de grote badkamer met ligbad, inloopdouche, vaste wastafel en toilet.
Van de overige slaapkamers zijn er 2 uitgevoerd met een dakkapel en 1 met een speelse slaapzolder voor de kinderen. De 4e slaapkamer heeft een oppervlakte van maar liefst 21 m2. Een 2e badkamer voor de kinderen met douche cabine, vaste wastafel en toilet completeert het geheel.
Vaste trap op de overloop naar de bergzolder met opstelling van de combiketel 2015. De woning heeft een mooie tuin met houten berging, diverse zitjes en veel privacy. Een heerlijke locatie.

De woning is nagenoeg geheel gerenoveerd en o.a. voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie, dubbel glas, (hard)houten kozijnen-aan de voorzijde met luiken, nieuw sanitair, elektra en verwarming. Buiten schilderwerk 2017.

Bouwjaar ca. 1935, perceeloppervlakte 732 m². woonhuis inhoud ca. 935 m³.

Algemeen

Adres:Kerkstraat 23
NIEUWKUIJK
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woonboerderij
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:732 m²
Perceelbreedte:30 m
Perceeldiepte:24 m
Bebouwde opp.:200 m²
Totale woonoppervlakte:270 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1935
Renovatiejaar:2000
Inhoud:935 m³
Gevelbreedte:9 m
Bouwlagen:2
Overige inpandige ruimte:10 m²
Externe Bergruimte :10 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:10
Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:4
Bureau:1
Woonkamer:115 m², L-kamer
Keuken:14 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Bijkeuken:12 m²
Berging:10 m²
Zolder:20 m²
Tuin:400 m²
Tuin breedte:20 m
Tuin diepte:20 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:3

Comfort

Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Kindvriendelijk:Ja
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Schilddak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Open haard, Vloerverw. gedeeltelijk
Verwarming bouwjaar:2015
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Mech. ventilatie :Ja
Kabel:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Vlijmen
Oppervlakte:732 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht